Städservice i Uppsala

Experter på olika sorters träning

Professionell städfirma i Uppsala

Söker du professionell städservice i Uppsala? På Sinnesfrid Städservice erbjuder vi allt du behöver för olika typer av professionell städhjälp. Det viktigaste för oss är att ge dig högsta kvalité på våra städtjänster. Vi använder de bästa städprodukterna som ger minimal miljöpåverkan för att ge dig eller ditt företag en skinande ren upplevelse. Vi har lång erfarenhet inom branschen och sätter stort värde på kvalitetsuppföljning och kvalitétsförsäkring. Vår personal vidareutbildas regelbundet, allt för att ge dig som kund en så pålitlig och bra upplevelse som möjligt. Vi ger nöjd kund-garanti så att du som kund alltid ska känna dig trygg med vad du får.

Oavsett vad du behöver inom städ kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder flera olika städtjänster, som kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning, fönsterputs samt golvvård och trapphusstädning till företag och bostadsrättsföreningar. Du som privatperson kan använda RUT-avdraget på våra tjänster. Det är inget du behöver tänka på, utan något som vi drar av automatiskt på din faktura. Om du behöver professionell städhjälp i Uppsala så finns vi här, redo att ta itu med dina städbehov.

Varför är det viktigt att städa?

Regelbunden städning är viktigt av många skäl. Ett städat hem, kontor, entré eller trapphus ger ett mycket bättre intryck än när man möts av damm, fulla papperskorgar, grus överallt och strimmiga fönster. Yttre stök, oreda och smuts kan göra det svårt att koncentrera sig på det man ska göra eftersom det kan distrahera en – oavsett det är att ta det lugnt, laga mat eller fokusera på en viktig arbetsuppgift. Ett ostädat hem eller arbetsplats kan dessutom påverka din hälsa negativt. Hår från husdjur, kvalster och olika ämnen i damm kan få dig att nysa, förstärka en allergi och till och med göra astma värre. Du kan även drabbas av eksem. Om du eller någon på din arbetsplats är allergisk eller har astma är det av största vikt att ha det rent i lokalerna och att städa ordentligt och regelbundet. Ju mindre damm, desto mindre allergiframkallande ämnen och desto friskare luft för alla. Dessutom kan det bidra till att höja produktionen. Givetvis använder vi rengöringsprodukter som är bra både för människor och för miljön.

Kvalitetsförsäkring och garanti

Vi ger dig alltid nöjd kund-garanti. Om du av någon anledning inte är nöjd rättar vi till det snarast, under förutsättning att du meddelar oss inom 48 timmar. Vår personal är fullt utbildad och har alla nödvändiga certifikat och annat som behövs för att utföra professionella städtjänster med miljövänliga produkter.

Covid-19

Din trygghet är väldigt viktig för oss. Vi tillämpar ytterligare säkerhetsåtgärder med tanke på Covid-19 och har uppdaterade rutiner. Du har möjlighet att välja om vår personal ska ha munskydd när de utför sitt arbete och att personal stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom. Vi ber dig att avboka vårt bokade uppdrag om du känner av några sjuksymptom. Vidare följer vi Folkmyndighetens rekommendationer samt använder bakteriedödande desinfektionsmedel som även fungerar på Covid-19.

Sinnesfrid städar dina kontorslokaler bild på kontor

Kontorsstädning

Bild på nystädat hem

Städservice för hemmet

Fönsterputs Uppsala

Fönsterputs

Pågående flyttstädning med hjälp av Sinnesfrid Städservice

Flyttstäd

Trapphusstädning till företag och bostadsrättsföreningar i Uppsala

BRF & företag

Golvstädning Uppsala med sinnesfrid städservice

Golvvård

Vi tvättar entrémattor sinnesfrid städservice i Uppsala

Entrémattor

Städservice Uppsala logotyp

Varför välja oss?

Vi är ett naturligt val för dig på grund av den långa erfarenhet våra unika specialister besitter.
Vi samarbetar över hela landet för att tillsammans med er skapa en tryggare värld.

Utdrag från Reco, nöjda kunder hos Sinnesfrid städservice i Uppsala
Spray för städning

Få ett prisförslag

Fyll i formuläret så hör vi av oss.