Fönsterputsning

Erfarna fönsterputsare i Uppsala

Var det längesedan du tvättade dina fönster? Irriterar du dig på det varje gång du tittar ut genom fönstret och påminns om att det borde gjorts för längesedan? Det är en speciell känsla att ha nyputsade fönster och att äntligen kunna se ut ordentligt, och att ha ett rum som badar i naturligt ljus. Vi älskar att ge våra kunder i Uppsala den känslan och hjälper dig gärna med fönsterputs oavsett om det är hemma, på kontoret, i en butik, shoppingcentrum, ett trapphus eller under en flyttstädning.

Hos oss kan du antingen lägga till fönsterputs till en av dina befintliga städtjänster eller som en separat tjänst. Du kan även välja att abonnera på denna tjänst och på så sätt få regelbunden fönsterputsning. En generell riktlinje är att du klarar dig fint med fönsterputs 2–3 gånger per år hemma, men det kan behövas oftare på ett företag. Om du har fönster nära en trafikerad väg kan det också behövas oftare, på grund av sandning och smuts som kan stänka upp på fönstrena av förbipasserande trafik.

Vi använder miljövänliga fönsterputsprodukter och vi tar med oss allt som behövs för att ge ditt hem, kontor, butik eller trapphus skinande fönster.

Priset för fönsterputs i Uppsala beror på flera saker, som antal fönster och spröjs, storleken på fönstren samt storleken på din bostad eller lokal. Som privatperson kan du använda RUT-avdraget för fönsterputs i Uppsala.

Därför ska du anlita Sinnesfrid Städservice

Vi har alltid siktet inställt på att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt arbete. Många av våra kunder är nöjda med oss för att vi alltid håller hög kvalitet på våra städtjänster. Vi håller tiderna, är effektiva och noggranna samt är mycket måna om vår personal.

Läs gärna våra kunders omdömen på Reco.

Utdrag från Reco, nöjda kunder hos Sinnesfrid städservice i Uppsala