Kontorsstädning

Håll kontoret rent i Uppsala

En viktig del av att ha en trivsam arbetsplats är att ha det rent och snyggt runt sig. Det blir lättare att fokusera på arbetet när det är städat och var sak finns på sin plats. Disk i köket, fulla papperskorgar och smuts i korridorerna kan skapa irritation och stress, och motarbetar en kreativ och effektiv arbetsplats. När många rör sig i samma lokaler riskerar bakterier att spridas fort om någon är sjuk. Golvytan blir sliten fortare – i synnerhet om ytterskor används så att grus och smuts dras in och riskerar att skapa märken i golvet. Damm som virvlar runt kan dessutom skapa allergier och förvärra astma.

Med Sinnesfrid Städservices professionella kontorsstädning får ert kontor och andra företagslokaler i Uppsala noggrann städning av alla ytor. Vi skräddarsyr efter era önskemål och erbjuder bland annat

Vi städar även kök och rengör badrum/toalett.
Rena fönster släpper in mer ljus, vilket kan göra de anställda mer alerta och glada. 

Under en kontorsstädning i Uppsala använder vi miljövänliga städprodukter som är anpassade för ändamålet, oavsett vilken typ av material som rengörs. När golv och andra ytor hålls efter regelbundet främjar det en bättre miljö för alla, och det kan till och med leda till att sjukskrivningarna blir färre. Ett välstädat kontor bidrar inte bara till en mer trivsam arbetsmiljö utan även ett friskare klimat för de anställda, eftersom vi även städar bort eventuella bakterier så att personalen håller sig friskare.

Att tänka på inför kontorsstädning: Se till att det inte ligger disk framme i köket.

Tips för att hålla kontoret i ordning: Ha för vana att alla anställda lägger tillbaka saker på rätt plats innan arbetsdagens slut.

Därför ska du anlita Sinnesfrid Städservice

Vi har alltid siktet inställt på att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt arbete. Många av våra kunder är nöjda med oss för att vi alltid håller hög kvalitet på våra städtjänster. Vi håller tiderna, är effektiva och noggranna samt är mycket måna om vår personal.

Läs gärna våra kunders omdömen på Reco.

Utdrag från Reco, nöjda kunder hos Sinnesfrid städservice i Uppsala