Flyttstäd

Vi flyttstädar i Uppsala

Är det dags att flytta? Då väntar förmodligen en spännande tid framöver, men även en tid då du har huvudet fullt med saker du behöver göra och flyttpackning att ta tag i. Flyttstädningen är vanligtvis inte den roligaste delen med en flytt. Tanken på flyttstädningen kan göra hela processen ännu mer stressfylld och utdragen, inte minst eftersom du behöver spara dina krafter till själva flytten. Efter att du har flyttat allt är du förmodligen trött både mentalt och fysiskt. Vore det inte skönt att överlåta flyttstädningen till oss?

Precis som du förväntar dig att ditt nya boende ska vara rent och beboeligt förväntar sig nästa hyresgäst eller ägare samma sak med boendet du lämnar. Vi vill underlätta för dig så att du slipper stressa över ännu en sak när du ska flytta, så att du kan lägga tiden på annat. Vi hjälper dig med allt du behöver för att din flyttstädning ska bli godkänd, som:

Vi har med oss allt som behövs för att utföra flyttstädningen på bästa sätt, så du behöver inte lämna kvar något. Dock behöver vi kunna använda vatten och el. För bästa resultat ber vi dig att boka in en flyttstädning med gott om tid tills nästa boende ska flytta in, med minst ett par dagars marginal om möjligt. Detta för att vi ska hinna städa ordentligt och få städningen godkänd innan nästa person tar över bostaden. 

Priser för flyttstädning i Uppsala beror på storleken på boendet eller kontoret, takhöjden samt var du bor eller var kontoret är beläget. Vår tidigaste städning börjar klockan åtta på vardagar.

Därför ska du anlita Sinnesfrid Städservice

Vi har alltid siktet inställt på att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt arbete. Många av våra kunder är nöjda med oss för att vi alltid håller hög kvalitet på våra städtjänster. Vi håller tiderna, är effektiva och noggranna samt är mycket måna om vår personal.

Läs gärna våra kunders omdömen på Reco.

Utdrag från Reco, nöjda kunder hos Sinnesfrid städservice i Uppsala