Golvvård

Ta hand om ditt golv

Vi vårdar ditt golv

Du som chef eller företagsägare vet hur viktigt det första intrycket är, och att golvvård är en stor del av detta. I shoppingcentrum, restauranger och butiker krävs det polermaskiner och ibland även specialbehandlingar för att få golvet riktigt rent och skinande. Det gör det dessutom lättare att fortsätta hålla golven rena. I en ren och trivsam miljö är det dessutom större chans att hålla klotter och vandalisering borta.

Vi på Sinnesfrid Städservice har allt som behövs för att ge entrén och butiken rätt känsla, som ger en trevligare shoppingupplevelse. Vår personal är utbildad i vilket rengöringsmedel och städteknik som fungerar bäst till olika typer av golv, utan att miljön blir lidande. Vi har även den typ av golvvårdsmaskiner som behövs utifrån just ditt behov.

Pris på golvvård i Uppsala beror på olika faktorer, såsom storleken på golvytan, vilken typ av golvvård som behövs och var i Uppsala dina lokaler är belägna. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Därför ska du anlita Sinnesfrid Städservice

Vi har alltid siktet inställt på att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt arbete. Många av våra kunder är nöjda med oss för att vi alltid håller hög kvalitet på våra städtjänster. Vi håller tiderna, är effektiva och noggranna samt är mycket måna om vår personal.

Läs gärna våra kunders omdömen på Reco.

Utdrag från Reco, nöjda kunder hos Sinnesfrid städservice i Uppsala