Trapphusstädning till företag och bostadsrättsföreningar i Uppsala

BRF och företag

Trapphusstädning

På Sinnesfrid Städservice utför vi all slags trapphusstädning till BRF:er och företag i Uppsala.

För dig som fastighetsförvaltare är det viktigt att ge dina besökare, kunder och boende ett bra första intryck och en trygg känsla när de besöker någon av dina fastigheter. Vi har den erfarenhet och expertis som behövs för att göra en noggrann och professionell trappstädning, så att det blir skinande rent. 

I trapphusstädning till företag och bostadsrättsföreningar erbjuder vi:

När mycket grus och smuts dras in utifrån på grund av ytterskor, barnvagnar och rullatorer påverkas kvalitén och hållbarheten av trapporna. Grus som fastnar kan orsaka sprickor eller repor i golvet. Även trevnaden i fastigheten kan upplevas negativ om trapphusstädningen inte regelbundet ses efter. Dessutom ökar risken för klotter och annan vandalisering om en fastighet redan ger ett nedgånget intryck.

När ditt företag eller bostadsrättsförening har regelbunden trapphusstädning höjer det trevnaden och säkerheten för alla som vistas i fastigheten. Vi har rätt personal och utrustning för att få dina trapphus att ge ett snyggt och rent intryck.

Våra priser för trapphusstädning i Uppsala varierar beroende på hur många trappor och fastigheter det gäller. Kontakta oss så kommer vi ut och ger en kostnadsfri offert.

Därför ska du anlita Sinnesfrid Städservice

Vi har alltid siktet inställt på att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt arbete. Många av våra kunder är nöjda med oss för att vi alltid håller hög kvalitet på våra städtjänster. Vi håller tiderna, är effektiva och noggranna samt är mycket måna om vår personal.

Läs gärna våra kunders omdömen på Reco.

Utdrag från Reco, nöjda kunder hos Sinnesfrid städservice i Uppsala