Städservice för
hemmet

Vi städar ditt hem

Vår största prioritet är att ge dig mer sinnesfrid, så varför inte överlåta städningen där hemma åt oss? Vi utför veckostädning, storstädning och fönsterputsning i Uppsala, allt beroende på vilket behov du har.

I en veckostädning ingår dammtorkning, rengöring av ytor, dammsugning, moppning av golv, städning av mikro och toalettstädning. Det är helt enkelt en vardagsstädning där du får de grundläggande städbehoven tillgodosedda varje vecka. Och visst är väl tanken på att komma hem till ett nystädat hem väldigt tilltalande! Denna typ av städning kan även beställas vid behov. Om du även behöver fönsterputs går det bra att lägga till den tjänsten. Som privatperson kan du dessutom använda RUT-avdraget, vilket dras direkt på fakturan.

En storstädning är ett bra val första gången du anlitar oss för privat hemstäd i Uppsala, och därefter kan du övergå till veckostäd eller städning vid behov, allt utifrån vad du behöver. Eftersom både storstädning och fönsterputsning rekommenderas att göras 2–3 gånger per år fungerar det bra att välja till fönsterputsning när du bokar in en storstädning. I en storstädning ingår även sådant som vanligtvis inte städas särskilt ofta. Det kan vara lister, fläktar i köket och bakom spisen, om det går att flytta den. Behöver du en storstädning ingår även en mer omfattande städning med djupare rengöring av ditt hem, som rengöring inuti ugn, även insida kyl och frys om så önskas. Vi kan även vika tvätt och byta sängkläder.

Varför inte välkomna våren eller hösten med en ordentlig storstädning, där du själv kan passa på att göra en ordentlig utrensning samtidigt? Det är få saker som kan få en att känna sig så lätt inombords som just att rensa ut saker som du inte längre använder eller tycker om. Passa även på att byta gardiner och tvätta dem i samband med vårens eller julens intåg. Förstärk den sköna känslan av att ha rensat ut sådant som tar mer energi än det ger med att beställa en storstädning där vi tar hand om allt grovarbete. 

Bra att tänka på när du anlitar oss för hemstäd: Plocka gärna bort disk, leksaker och kläder om möjligt, om du inte vill ha hjälp med det också förstås.

Därför ska du anlita Sinnesfrid Städservice

Vi har alltid siktet inställt på att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt arbete. Många av våra kunder är nöjda med oss för att vi alltid håller hög kvalitet på våra städtjänster. Vi håller tiderna, är effektiva och noggranna samt är mycket måna om vår personal.

Läs gärna våra kunders omdömen på Reco.

Utdrag från Reco, nöjda kunder hos Sinnesfrid städservice i Uppsala